Kvalitetsviner med stor personlighet!

Mission Wine & Spirits är ett systerbolag till ölimportören Brewery International Sweden AB. Här visar vi vår vin- och spritportfölj. Vi har valt att arbeta med producenter som förutom är av hög kvalité, har mycket personlighet och har det där lilla extra!

Vi är stolta att kunna erbjuda viner från fantastiska producenter som Pere Ventura, Penédes, Cattier, Champagne, Domaine Servin, Chablis och Dominio de Eguren, Spanien. Vi kan också erbjuda Gin i världsklass, Geranium London Dry Gin och Old English Gin. Med vår Cachaça Ypióca har ni möjligheten att göra världens godaste Caipirinha!

Vårt mål är att ha ett levande sortiment som följer med i vinvärldens trender. Vi kommer alltid ha fokus på mat och dryck i kombination eftersom det är något vi brinner för. Vi ser fram emot att få bygga upp långsiktiga relationer med er som kunder där vi tillsammans kommer att uppleva nya smaksensationer.

Vi strävar efter att erbjuda en spännande portfölj med fortlöpande nyheter till konkurrenskraftiga priser.

Vänliga hälsningar

Madeleine Johnsson

Mission Wine & Spirits

 

Integritetspolicy

Din personliga integritet är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi använder dina personuppgifter.

Läs om vår Integritetspolicy

  • BMP Group

Sverige

  • Brewery International AB
  • Mission Wine & Spirits

Norge

  • Brewery International AS
  • Mission Wine & Spirits

Danmark

  • Premium Beer Import A/S

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och samla anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner